Premierul Grindeanu, operat la Spitalul Militar, pentru îndepărtarea unor negi pigmentari

03 Mai 2017 | scris de Magda Marincovici
Premierul Grindeanu, operat la Spitalul Militar, pentru îndepărtarea unor negi pigmentari

Premierul Sorin Grindeanu a fost supus unei intervenţii chirurgicale de îndepărtare a unor negi pigmentari cu scop preventiv,  la Spitalul Militar, săptămâna trecută, a anunțat purtătorul de cuvânt al Guvernului Alina Petrescu.

Intervenția a constat în cauterizarea unor nevi pigmentari, a durat aproximativ o oră și nu a necesitat anestezie, a mai precizat Alina Petrescu.

De asemenea, intervenția nu a presupus internarea în spital.

„A fost o intervenţie minoră, care a vizat cauterizarea unor nevi pigmentari (aluniţe- n.r.) la finalul săptămânii trecute. Aceasta a fost recomandarea medicilor, o recomandare cu titlu preventiv, Nu a fost vorba de o operaţie chirurgicală, a fost o intervenţie fără anestezie. După această intervenţie, medicii au recomandat o evitare a factorilor cum sunt vântul puternic şi soarele“, a spus purtătorul de cuvânt al Guvernului, Alina Petrescu,.

De asemenea, Alina Petrescu a mai precizat că nu a fost vorba despre o operaţie estetică, ci de o recomandare a medicilor. Medicii i-au recomandat să evite în următoarele zile expunerea la razelor ultraviolete. 

Premierul Sorin Grindeanu va pleca astăzi într-o vizită oficială în Israel. 

 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră