O minune pentru Vlăduț!

10 Dec 2021
O minune pentru Vlăduț!

Pe 9 Noiembrie s-au implinit 3 ani de cand am aflat ca Vladut are cancer. Neuroblastom. Si 2 ani de cand Vladut lupta cu toate puterile pentru viata lui, in Istanbul, cu tratamente care mai de care mai invazive si greu de suportat. Dupa o perioada scruta de remisie, in iulie in urma pet CT-ului am aflat ca a recidivat.
A urmat cure de imunoterapie, insa cancerul a fost mai puternic si a avansat sub tratament. Din noiembrie a intrat de urgenta din nou pe chimioterapie. Insa corpul este foarte slabit in urma tratamentelor anterioare, si lupta e mai grea acum. Necesita transfuzii de sange din doua in doua zile, tratament cu imunoglobulina pentru activarea sistemului imunitar intrucat in urma primei chimioterapii noi a facut infectii repetate fiind foarte aproape de sepsis.
Ca aceste chimioterapii sa aiba efect impotriva cancerului galopant, medicii recomanda urmarea a doua terapii in paralel. Chimioterapie si iminoterapie, insa costurile sunt imense, o sedinta de imunoterapie fiind aproximativ 50.000 de euro pe luna. Doar fiolele cu tratament. Analizele, medicamentele, internarile, transfuziile de sange precum si sedintele normale de chimioterapie nu intra in acest cost.
Vladut lupta, viseaza la Craciunul pe care sa-l petreaca in Romania alaturi de bunici, isi doreste sa se intoarca acasa sanatos, sa si ia o pisica si sa joace fotbal si de a v ati ascunselea cu prietenii in parcarea blocului. Isi doreste sa si traiasca copilaria ca orice alt copil, nu in spitale, nu cu injectii, cu catetere, branule sau operatii. Desi isi doreste foarte putin in acest moment pare ca si doreste luna de pe cer.
Donații se pot face în continuare prin:
– Conturile deschise pe numele mamei lui Vlăduț
* Cont RON: RO56BACX0000003158410004 – Unicredit Bank
Titular: Circiu Elisabeta Paula
* Cont EUR: RO29BACX0000003158410005 – Unicredit Bank
Titular: Circiu Elisabeta Paula
SWIFT code: BACXROBU
– GoGetFunding: https://gogetfunding.com/vladut/
– Paypal: sorin.circiu@gmail.com
– redirectionare 2% din impozit, prin completarea formularului 230

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră