Mircea Badea, pe Facebook, după alegeri: „Duceţi-vă repede la Codruţa, să-i aresteze pe cei votaţi!”

05 Iun 2016 | scris de Marina Constantinoiu
Mircea Badea, pe Facebook, după alegeri: „Duceţi-vă repede la Codruţa, să-i aresteze pe cei votaţi!”


Potrivit lui Badea, cei care, pe reţelele de socializare, sunt foarte activi, dau like şi share şi se mobilizează online pentru partidul prezidenţial, în realitate nu se mişcă din faţa computerului şi nu merg la vot să pună şi ştampila pe hârtie.
„Roboţii mestecători de clişee şi lozinci, slujitori ai unui sistem securist similar anilor 50 şi-au luat în bot un vot crâncen. Duceţi-vă repede la Codruţa să-i aresteze pe cei votaţi!
P.S. Domnul Iohannis era foarte preocupat de câteva mii de like-uri pe feisbuc. Dătătorii de like-uri pe feisbuc n-au votat în viaţa reală cu partidul prezidenţial. Ghinion!”, scrie Mircea Badea, cu referire ironică la soarta PNL după aceste alegeri locale.
În plus, el spune că şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi este, paradoxal, marea perdantă a acestor alegeri. „Corupţii” au câştigat cu artificii.
Cetăţenilor români nu le-a păsat deloc nici de DNA, nici de ambasadă. Se apropie sfârşitul dictaturii procurorilor.
Sondajele cu marea încredere apoporului în Binom s-au prăbuşit cu stropi. Mafia unui aparat represiv deghizat în „justiţie” îşi trăieşte ultimele clipe. De cei care exercită puterea absolută în România fără să fie aleşi trebuie să se aleagă praful, mai spune Badea.

_________________

Citește și:

Ce spune președintele: "Nenorocitule, chiar o să te ucid!"

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră