MIC GHID de Inimă Albastră Pentru a-l Cuceri pe Crăcea. Şi, Uite Aşa, cu Crăcea, am Uitat şi Noi de Borcea!

16 Ian 2016 | scris de Mara Răducanu
MIC GHID de Inimă Albastră Pentru a-l Cuceri pe Crăcea. Şi, Uite Aşa, cu Crăcea, am Uitat şi Noi de Borcea!

După ce am picat într-o depresie cruntă când omul a postat clar şi răspicat: „Fatele (n.r.- fetele, spunem noi, să-l iertăm, că omul a fost asaltat de admiratoare ) care sunt avocate sa scrie asta de la începutul mesajului. Primesc sute de mesaje“, m-am gândit cum să fac să-mi schimb profesia. Sunt conştientă de faptul că şansele la inima lui Crăcea ar creşte considerabil, dar cine să mă angajeze, aşa fără experienţă? 

Însă, recunosc ultimul mesaj postat pe Facebook de Marius Crăcea m-a încurajat puţin. După ce m-am frământat de câteva zile cum să fac să-mi schimb meseria- cine, Doamne iartă-mă, m-o fi pus să mă fac jurnalist- distinsul domn, chiparosul Crăcea, a promis să ne dea o şansă tuturor. Oare s-o fi răzgândit? S-o fi uitat în nomenclatorul de meserii şi i-o mai pofti inima şi de prin alte profesii? Să fim optimiste, zic! „Rog mult de tot pe fetele care nu au primit raspuns sa astepte. Sunt si la partid, vreau sa si candidez la primarie. Promit sa dau o sansa tuturor. Va pup si va iubesc mult!“. Şi noi, şi noi!!! 

Şi cum zilele astea- ne pare rău, Cristi Borcea, te-a cam luat Marius Crăcea- tânărul politician a fost peste tot- de la partid la televiziuni, a fost demis, pare-mi-se că  şi reangajat- iată că, site-ul mariustuca.ro vine în sprijinul doamnelor şi domnişoarelor dornice să-l cucerească pe acest „Don Juan“ al zilelor noastre, cu nume predestinat: Marius Crăcea. Şi, deşi, recunosc, gelozia mă cam roade, căci, vorba aia, ce-i frumos şi lui Dumnezeu îi place, vă ofer câteva sfaturi pentru a a ajunge mai uşor la inima unui politician în căutarea dragostei. Hai, să fie de inimă albastră! Şi să avem noroc fetelor! 

CUM SĂ-L CUCERIM PE MARIUS CRĂCEA? 

1. Schimbaţi-vă profesia. Niciodată nu eşti prea bătrână să o iei de la capăt când e vorba de Marius Crăcea. Aşa că, interesaţi-vă - pe la şefi, rude, cunoştinţe- cine angajează avocate. Nu contează salariul. Munceşti şi gratuit dacă se merită. Şi, în cazul ăsta, sigur se merită! Vă recuperaţi banii când ajunge Crăcea primar. 

2. Cum Ziua Îndrăgostiţilor nu este aşa departe, gândiţi-vă la un mesaj- un slogan bun, aşa ca de politician- pentru a merge la inima lui. Sună bine: bună pentru Crăcea? Ne-am inspirat şi noi de la susţinătoarea lui. Elena Udrea. 

3. Dacă nu eşti vreo avocată de succes- nu toate am avut noroc în viaţă- încearcă să-l convingi că dacă îţi dă o şansă, o să-l reprezinţi la toate procesele. Nu alea de conştiinţă, nu cred că le are, ci alea pe care o să le aibă după ce iese primar. Deci, te apuci şi faci Facultatea de Drept! Crăcea plăteşte! 

4. Domnul Marius Crăcea ne-a spus că este un tip frumos şi l-aţi văzut şi voi. Confirmăm.  Aşa că, nu mai staţi! Să curgă programările la cosmetică, coafură, sală. Nu aia de mese, doamnelor, omul vrea femei atrăgătoare! Nu eşti, stai acasă, nu te numeri printre finaliste!

5.  Fii luptătoare! Concurenţa pentru inima lui Crăcea e mare, mai ceva ca la Facultatea de Medicină. Omul e aur curat, aşa că zbate-te şi zdrobeşte-ţi adversarele. Cea mai bună să câştige! 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră