Marius Tucă Show Ediție Specială. Invitat: Ion Cristoiu. Diseară, de la 19.00. Partea a doua.

25 Apr 2019
Marius Tucă Show Ediție Specială. Invitat: Ion Cristoiu. Diseară, de la 19.00. Partea a doua.

Invitat la emisiunea Marius Tucă Show, analistul politic, publicistul şi jurnalistul Ion Cristoiu face o analiză a ultimelor evenimente de pe scena politică, a situaţiei presei româneşti şi încearcă să dezlege şi enigme precum ruperea USL, retragerea lui Crin Antonescu din politică şi ascensiunea fulminantă a lui Klaus Iohannis.

Iata câteva din declaraţiile lui Ion Cristoiu:

„Ziaristul are o mare problemă. El este istoricul clipei, nu ştie ce se petrece mâine, se aruncă şi zice Liviu Dragnea e mort. De unde ştie? În unele am greşit şi eu. Prin anii ’90 cred că am fost prea pătimaş faţă de Ion Iliescu”

“Una din cauzele prăbuşirii presei a fost distrugerea pe vremea lui Băsescu a trusturilor”

„Eu am un mare ghinion, nimeresc în piese fără să-mi dau seama, ca prostul. Prima piesă în care am nimerit ca prostul a fost momentul plânsului. Plânsul lui Băsescu”

“În 2014, diaspora au pus-o la cale băieţii pentru a justifica diferenţa aia uriaşă între turul I şi turul II al alegerilor prezidenţiale”

„Crin Antonescu l-a sunat în glumă pe Klaus Iohannis şi i-a zis “Ponta a decis” şi ăla era să leşine”

„Candidatul la Preşedinţia României va fi corespondentul lui Zelenski de la Kiev. După părerea mea va fi cineva care nu a avut de-a face cu politica, şi anume va fi Codruţa Kovesi”

Prima parte a emisiunii a fost difuzata ieri seara, iar partea a doua devine disponibila, in aceasta seara, de la ora 19.00. In fine, partea a treia va fi difuzata vineri seara, tot de la 19.00.

 

 

/p>

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră