Marius Tucă Show Ediție Specială. Invitat: Ion Cristoiu. Diseară, de la 19.00

24 Apr 2019
Marius Tucă Show Ediție Specială. Invitat: Ion Cristoiu. Diseară, de la 19.00

Jurnalistul Ion Cristoiu pune pe seama serviciilor secrete ruperea USL şi retragerea lui Crin Antonescu din politică. Acesta a afirmat la emisiunea Marius Tucă Show că scandalul din 2014 privind promovarea lui Klaus Iohannis în Guvernul Ponta, conflict ce a declanşat ruperea USL, a fost o comedie.

Emisiunea Marius Tucă Show va fi difuzată începând de miercuri, 24 aprilie 2019, ora 19.00, pe MEDIAFAX, Gandul.info, miscareaderezistenta.ro si smartfm.ro.

Într-un interviu la emisiunea Marius Tucă Show, Ion Cristoiu a afirmat că nu numai serviciile au lucrat pentru destructurarea USL, ci şi reprezentanţii USL înşişi.

“USL s-a rupt pentru că băieţii din păduri se tem întodeauna de majorităţi zdrobitoare. Cei de la servicii guvernează, îşi fac treaba, să folosesc o expresie improprie aproape, în momentul în care sunt majorităţi din astea... majorităţile zdrobitoare ale unui partid sau partide îi omoară, dar dacă sunt mai multe din ălea cum era CDR cu ală, cu ăla sau guvern minoritar, apelează la o grupare de acolo ... dar şi ei s-au destructurat”, a afirmat Ion Cristoiu.

Miercuri seară, de la ora 19.00, prima parte. Partea a doua si a treia - joi si vineri, tot 19.00.
 
 

 

 

/p>

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră