„Dosarul Transferurilor“. Este definitiv! NU pentru eliberarea condiţionată a lui Ioan Becali

22 Ian 2016 | scris de Mara Răducanu
„Dosarul Transferurilor“. Este definitiv! NU pentru eliberarea condiţionată a lui Ioan Becali

Magistrații au dat câștig de cauză procurorilor DNA care au contestat în primă fază decizia luată de Judecătoria Medgidia. Ioan Becali mai poate face o cerere de eliberare condiționată abia după 22 iunie 2016. Ioan Becali a fost condamnat în dosarul transferurilor, în martie 2014, alături de alți reprezentanți ai fotbalului românesc. În detenție, acesta a scris trei cărți, reușind astfel să își reducă pedeapsa cu 90 de zile.

Citiţi şi: „DOSARUL TRANSFERURILOR“.Magistrații Judecătoriei Medgidia au dispus eliberarea condiționată a lui Ioan Becali. Decizia nu este încă definitivă

Ioan Becali, condamnat în „Dosarul Transferilor“ în martie 2014 

În decembrie 2015, Tribunalul Constanta a admis contestatia procurorilor anticoruptie impotriva deciziei Judecatoriei Medgidia de eliberare conditionata a lui Ioan Becali, decizie luata in urma cererii formulate in acest sens de catre condamnat. La termenele din octombrie si noiembrie anul trecut, magistratii Judecatoriei Medgidia au dispus eliberarea conditionata a lui Giovanni Becali, care executa o pedeapsa de 6 ani si 4 luni de inchisoare la Penitenciarul Poarta Alba, dupa ce au admis cererea condamnatului de eliberare conditionata si, respectiv, propunerea comisiei de specialitate din penitenciar formulata in acelasi sens.

Citiţi şi: DOSARUL „TRANSFERURILOR“. Ioan Becali, la un pas de ELIBERAREA CONDIŢIONATĂ. Decizia nu este DEFINITIVĂ

In ambele cazuri, deciziile judecatorilor au fost contestate de procurorii DNA. Ioan Becali a fost condamnat in dosarul transferurilor, în martie 2014, alaturi de alti reprezentanti ai fotbalului romanesc. In detentie, acesta a scris trei carti, reusind astfel sa isi reduca pedeapsa cu 90 de zile. Pe numele lui Ioan Becali este emis un mandat de arestare preventiva, intr-un alt dosar penal, dupa ce DNA l-a acuzat ca ar fi mituit-o, impreuna cu Victor Becali si Cristian Borcea, pe judecatoarea Geanina Terceanu, de la Tribunalul Bucuresti.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră