ULTIMA ORĂ! ŞOC: Smiley pleacă pe Marte!Cum şi-a făcut rost de un BULETIN NOU

02 Feb 2016 | scris de Mara Răducanu
ULTIMA ORĂ! ŞOC: Smiley pleacă pe Marte!Cum şi-a făcut rost de un BULETIN NOU

Smiley a primit, astăzi, un buletin simbolic din partea Ministerului Afacerilor Interne (MAI), în semn de mulțumire pentru sprijinul acordat campaniei adresate celor care și-au pierdut actul de identitate. „Am din nou #buletin! #MAI îi mulțumește lui Smiley pentru sprijinul acordat în promovarea acestei campanii! Ca urmare a demersurilor comune, de la începutul anului, peste 150.000 de români și-au reînnoit actele de identitate. Fii și tu ca #Smiley, fă-ți #buletin! Vei putea, astfel, să te plimbi în afara țării, să dai examenul pentru permisul de conducere, să te înscrii la liceu sau la facultate sau să-ți exerciți dreptul de vot! Iar anul acesta vor fi două procese electorale!", se arată în textul ce însoțește galeria foto de pe pagina oficială de Facebook a MAI.

 

Citiţi şi: Smiley, Luat în Vizor de Ministerul de Interne după ce şi-a Pierdut Buletinul. Ce s-a Întâmplat după ANUNŢUL Cântăreţului

 

smiley buletinnn

În fotografiile publicate astăzi  este prezentat Smiley, care a primit, la sediul casei sale de producție, ofițeri ai Ministerului de Interne, care i-au oferit un buletin simbolic, în câmpurile-cheie de pe cartea de identitate fiind făcute referiri la cântece ale artistului. Astfel, la CNP, este specificat, în locul codului numeric personal, cuvântul "Oarecare", la "Nume"-Smiley și "Prenume" -"Omul". La "Cetățenie", pe buletinul special al lui Smiley este menționat "Fii tu România", locul de naștere este "Acasă", iar Domiciliul este "Plec pe Marte".

"În luna decembrie, ‪‎Smiley‬ ne-a anunţat că şi-a PIERDUT BULETINUL. Având în vedere că a trecut o lună şi cunoscutul cântăreţ nu ne-a anunţat că şi-ar fi găsit documentul de identitate, îi informăm, pe această cale, pe toţi cei care se află în aceeaşi situaţie, că pot găsi lista documentelor necesare obţinerii unui nou act de identitate accesând pagina: depabd.mai.gov.ro", mai scrie MAI pe Facebook. Modalitatea de informare aleasă de MAI a fost apreciată deja de sute de internauţi. "Pierdut buletin" este cea mai nouă melodie a lui Smiley. Așteptăm cu nerăbdare lansarea piesei ”Am din nou buletin”, a fost anunţul amuzant al celor de la MAI.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră