Distracţie mare în pagina de Facebook a Elenei Udrea:”Remus Cernea a luat mai mult! :)”

12 Dec 2016 | scris de Marina Constantinoiu
Distracţie mare în pagina de Facebook a Elenei Udrea:”Remus Cernea a luat mai mult! :)”


Elena Udrea, „blonda lui Băse”, în vremurile bune, a candidat ca independentă pentru un loc în Parlamentul României. N-a reuşit să adune decât vreo 3.000 de voturi, mai puţine decât, de exemplu, ale altui independent, Teodor Paleologu, care a obţinut 8.000. Oricum insuficiente şi pentru el.

superUdrea

Degeaba a fost hiperactivă pe Facebook, degeaba a pozat în fel şi chip atât pentru reţelele de socializare, cât şi pentru afişele electorale, doamna Udrea „nu mai trece”.

Udrea ciot

Nici pragul, nici „sticla”, cum se spune, adică nu mai are priză la public, mai ales cel masculin. Căci mânjită bine cu mierea din borcan şi afişând cu ostentaţie de-a lungul timpului această miere, ea a călcat pe nervi până şi admiratorii. Căci ei sunt oameni obişnuiţi, fără acces la banii statului, fără surse de mită majoră şi agravată.

 

Acum, în loc să comenteze rezultatul votului, să le mulţumească şi celor puţini care i-au acordat încrederea lor, Elena Udrea postează o imagine idilică de iarnă, cu un om de zăpadă zâmbitor. Iar piaţa zvonurilor spune că are de gând să se retragă o vreme din viaţa publică. Din cea politică e deja retrasă, prin votul popular.

 

Reacţiile abonaţilor săi la pagina de Facebook sunt pe măsură:
„ZILE GRELE STIMATA DOMNISOARA S-A TERMINAT TOT”, „Îmi pare f rău dar spre ca va mai vedem”, „Ai sute de mii de likeuri si doar 3.000 de voturi. Slab, Elena! F. slab!” „Remus Cernea a luat mai mult! :)!". Petrecerea continuă.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră