Dragnea, după întâlnirea cu ambasadorul SUA: Nu avem ce să discutăm

20 Feb 2018 | scris de Gabriela Antoniu
Dragnea, după întâlnirea cu ambasadorul SUA: Nu avem ce să discutăm

Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a întâlnit marţi, la Camera Deputaţilor, cu ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm. Întâlnirea între cei doi a durat aproximativ o oră şi s-a desfăşurat în biroul lui Dragnea de la Camera Deputaţilor. 

După întâlnire, Hans Klemm nu a dat declaraţii, iar din partea preşedintelui Camerei a fost emis un comunicat în care se arată că "discuţiile dintre cei doi oficiali s-au axat pe identificarea oportunităţilor de întărire şi aprofundare a Parteneriatul Strategic între România şi SUA în toate domeniile, partea română subliniind importanţa amplificării şi dezvoltării dimensiunii economice, în special în domenii cheie precum energie, IT şi securitate cibernetică, ştiinţă şi cercetare".

Ulterior, Liviu Dragnea a fost întrebat de jurnalişti dacă a abordat subiectul justiţiei cu ambasadorul american. "Nu a fost pe agenda de discuţii. Şi dacă ar fi deschis acest subiect, eu aş fi refuzat să discut", a spus Dragnea, conform hotnews.ro.

El a adăugat că nu are atribuţii, în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor, în acest domeniu astfel încât "nu avem ce să discutăm" din acest punct de vedere.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră