Dorina Chiriac s-a lăsat de fumat. Filmul (sau teatrul) evenimentului

31 Mar 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Dorina Chiriac s-a lăsat de fumat. Filmul (sau teatrul) evenimentului

Gata! Dorina Chiriac duce o viață sănătoasă. S-a lăsat de fumat, astăzi, pe la orele 11 trecute fix, într-un cadru absolut cinematografic din care nu au lipsit micii, prietenii, halbele de bere, un câine hămesit și un marfar cu multe vagoane pe care scria „China Shipping”. Pe cel mai pustiu peron din lume (nu si astazi) - cel al Garii Baneasa.

general


La ceremonie au participat, așa cum se anticipase, cei doi Marius, colegi, prieteni, familie etc. Dorina a confirmat trendul – începi să te îngrași când te lași de fumat – și a primit în acest sens ajutor de la platourile de mici, cârnați, sushi și alte foarte faine chestii culinare.


De consemnat pentru posteritate că episodul „Ultima țigară” a avut o finalitate incertă. Au fost, se pare, două sau trei episoade, parțial din cauza fotografilor care au considerat imaginile ca insuficiente, parțial datorită Dorinei care extrem de pretențioasă a dorit „să mai tragă o dublă, că poate ne mai trebuie”. Și și-a mai aprins o țigară.


„Acțiunea de mâine s-a născut din iubirea lui Marius Tucă pentru mine sau pentru fetița mea, Sonia”, ne explică Dorina Chiriac. „Sunt o persoană activă care fumează mult”, spune Dorina. „M-am apucat la 22 de ani, și, evident, am mai avut încercări de a mă lăsa de fumat (râde). Cel mai mult, cred, a fost acum zece ani și ceva când eram gravidă. Atunci am renunțat aproape un an.”

Într-un final fericit, țigara s-a urcat pe cal și a părăsit orașul în apusul soarelui și aplauzele celor prezenți, nu înainte de a fi fost strivită cu bestialitate de peronul regal de către Dorina și Dl Tucă himself.

chistoc

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră