Cioloş face săptămâna viitoare un anunţ privind data alegerilor

25 Aug 2016 | scris de Marina Constantinoiu
Cioloş face săptămâna viitoare un anunţ privind data alegerilor


"O să informez săptămâna viitoare şi legat de data alegerilor, discutăm acasă", a spus Dacian Cioloş, la Chişinău, după o întâlnire cu premierul Pavel Filip, potrivit News.ro.
Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu, a declarat miercuri că au existat şi vor mai exista discuţii ale premierului Dacian Cioloş cu liderii partidelor privind data alegerilor parlamentare, precizând că există trei variante, anume 27 noiembrie, 4decembrie sau 11 decembrie.
Întrebat dacă datele despre care s-a discutat cu aceştia sunt 27 noiembrie, 4 decembrie sau 11 decembrie, purtătorul de cuvânt al Executivului a spus că ”toate aceste date sunt luate în calcul”.
Premierul Dacian Cioloş urmează să aibă o discuţie cu liderul PSD Liviu Dragnea pe tema datei la care vor fi organizate alegerile parlamentare, au declarat, pentru News.ro, surse social-democrate, potrivit cărora PSD ar dori ca scrutinul să aibă loc pe 4 decembrie sau pe 27 noiembrie.
Până în acest moment, reprezentanţi ai Guvernului au mai discutat şi cu alţi lideri de partide, printre care şi PMP, care însă s-a opus datei de 4 decembrie, pe motiv că s-ar suprapune minivacanţei de 1 Decembrie.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră