Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină

29 Apr 2019 | scris de A.V.
Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină Galerie foto (2)

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște, într-un accident de circulație în Săcele, județul Constanța.

Creatorul de modă era singur în mașină și ar fi pierdut controlul volanului și s-a izbit într-un copac.

Din păcate medicii nu au putut face nimic, la sosirea lor Răzvan Ciobanu fiind deja decedat.

"A fost un accident rutier grav, la ieşire din localitatea Săcele spre Năvodari, pe DJ 226. Este o autoaccidentare, pe fondul neadaptării vitezei. Un bărbat de 43 de ani, a condus un autoturism, a părăsit partea carosabilă şi a acroșat copaci dintr-un stufăriș. Conducătorul auto a fost găsit decedat”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Constanţa, potrivit realitateadeconstanta.net.

Răzvan Ciobanu avea 43 de ani.

Răzvan Ciobanu a fost unul dintre jurații concursului „Bravo, ai stil!”, alături de Iulia Albu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu în sezonul 1,2 și 3.

La 21 aprilie, într-o ultimă postare pe Facebook, designerul vorbea despre cluburile prin care a petrecut în ultima vreme. „Hai ca in ritmul asta ajung și la #hanuldrumetului #? am început la #loft la #shade îmi trag sufletul și "om" mai vedea... #cardigan”.

UPDATE 10.20

Reprezentanții Ambulanței Constanța au declarat corespondentului Mediafax că Răzvan Ciobanu a murit cu câteva ore înainte de a fi găsit lângă mașină, de localnicul care a dat alarma la 112. Potrivit sursei citate, decesul s-ar fi produs cu câteva ore înainte de a fi descoperit, dar se va ști cu exactitate după autopsie.

Conform Poliției Constanța, accidentul s-a produs din cauza vitezei. 

Reprezentanții Poliției Constanța au precizat că trupul neînsuflețit al creatorului de modă a fost găsit lângă mașină, ceea ce înseamnă că el a fost aruncat din autoturism, în urma impactului puternic. 

Primele cercetări arată că mașina condusă de creatorul de modă a mers pe drumul de pământ aproximativ un kilometru, din drumul județean, înainte să se oprească.

Reprezentanții Poliției Constanța au precizat că accidentul a fost anunțat la 112 la ora 7.15, de către un fermier care a trecut prin zonă și a văzut ce s-a întâmplat. Polițiștii sunt la fața locului și fac verificări pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier.

„A condus pe DJ 226, dinspre Năvodari către Săcele şi ajungând la intrarea în localitatea Săcele, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulţi copaci”, a  spus reprezentantul Poliţiei Constanţa.

Cine era Răzvan Ciobanu

A debutat în modă la vârsta de 19 ani, iar, în 2007, și a participat alături de creatoarea de modă Irina Schrotter la expoziția internațională de design vestimentar The Train de la New York, SUA, reamintește hotnews.ro.

Însă, în 2010, a intrat în faliment, iar apoi, o perioadă, a absentat din viața publică, fiind plecat din țară. În străinătate a colaborat cu mai multe branduri de modă, precum Armand Basi, Westwood și Zara.

Tot în 2010, creatorul de modă Răzvan Ciobanu a intrat în vizorul procurorilor după ce ar fi cumpărat mai multe doze de cocaină de la dealeri, el fiind monitorizat de poliţişti sub acoperire care urmăreau o reţea de traficanţi de droguri în cluburile din Capitală şi în hoteluri de lux.

În ultimii ani, Răzvan Ciobanu a fost unul dintre jurații concursului "Bravo, ai stil!" difuzat de Kanal D.

Anul trecut, Răzvan Ciobanu a fost audiat de DIICOT Ploieşti, fiind suspectat că ar deţine droguri de risc pentru consum propriu. Dosarul viza mai multe persoane care ar fi comercializat droguri de risc și de mare risc în zone bune ale Capitalei.

Răzvan Ciobanu și-a făcut publică orientarea homosexuală, dar a declarat că nu vrea să vorbească despre acest subiect.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră