Circulație restricționată în Piața Constituției, între 15 și 25 iulie !

12 Iul 2019 | scris de Alex Revenco
Circulație restricționată în Piața Constituției, între 15 și 25 iulie ! Galerie foto (2)

După cum se știe, pe 21 și 22 iulie, în Piața Constituției au loc concertele susțnute de celebrele formații Bon Jovi și The Cure - headlineri, având în deschidere, formații românești de top, precum Firma- la Bon Jovi și Coma & Days of Confusion- la The Cure, înainte de Editors și God Is An Astronaut. Concertul Bon Jovi și festivalul Rock The City sunt prezentate de Marcel Avram, East European Production şi DDEE.

Astăzi, am primit de la DDEE următorul comunicat: “ Incepem seria de anunturi IMPORTANTE catre bucuresteni. Suntem din ce in ce mai aproape de cele 2 zile cu muzici foarte bune! Fiind vorba despre Piata Constitutiei si despre amplasarea unei scene considerabile, vom avea ceva deranj pentru traficul rutier, din cauza si datorita miscarilor care se vor petrece in spatiul cu pricina. Asadar, intre 15 iulie ora 7 dimineata si 25 iulie ora 23.00, circulatia va fi partial restrictionata pe Bulevardul Libertatii si pe Bulevardul Unirii.

Cel mai important de retinut este ca incepand cu 21 iulie ora 7 dimineata si 23 iulie ora 8 dimineata circulatia traficului rutier va fi complet inchisa pe bulevardele Libertatii si Unirii. Multumim mult pentru intelegere si rabdare! Vom reveni curand si cu restul de informatii!”

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră