De pe contul de Facebook al lui Cioloș, spart, mesaj adresat unei cunoscute vedete TV

02 Iul 2016 | scris de Cristi Severin
De pe contul de Facebook al lui Cioloș, spart, mesaj adresat unei cunoscute vedete TV

O pereche de mâini criminale, în complicitate cu computerul, monitorul și tastatura aferentă, a reușit să preia controlul asupra contului de Facebook al premierului Cioloș.

Și nu degeaba! Deocamdată necunoscut, hacker-ul a postat un mesaj de susținere pentru Melania Medeleanu, care a anunțat că renunță la televiziune pentru a se dedica unor proiecte personale.

"Super! Felicitări pentru asumarea chemării Sufletului. E minunat când o pasăre ȘTIE că e liberă să zboare oricât de sus, în infinitul credinței că e creată pt a face bine celorlalți. Abia atunci Cerul se întâlnește cu Pământul!", a scris hacker-ul, după exprimare un vajnic admirator de poptămășisme sau teotrandafirisme de Facebook.

Executivul a reacționat și a depus o lăcrămație la Facebook în care se plânge de furtul de identitate. Sperăm că între timp celelalte conturi ale premierului au fost securizate și că echipa tehnică a schimbat parolele, care, de ce nu, Cioloș pare genul, puteau fi de forma "12345"!

ciolos medeleanu

_________________

Citeşte şi:

Primul angajat român despăgubit pentru că a fost hărțuit la locul de muncă!

Mister, ladi, ȘOUMI DĂ MANI! - manual de alba-neagra pentru nevorbitorii de limba engleză

Studiu cu rezultat HALUCINANT! Ce folosesc acum tinerii în loc de PREZERVATIV

Liderul Al-Qaida anunță TEROARE și DISTRUGERE. Ayman al-Zawahiri ameninţă printr-un mesaj video

PERLE la Evaluarea Națională: Poetul bagă repetiții când nu mai știe ce să scrie, de exemplu "scuturându-le, scuturându-le"

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră