Autocar înamatriculat în Serbia, răsturnat pe DN 19: Treisprezece persoane rănite

11 Sep 2017 | scris de Magda Marincovici
Autocar înamatriculat în Serbia, răsturnat pe DN 19: Treisprezece persoane rănite

Treisprezece persoane au fost rănite în accidentul rutier care a avut loc luni seara pe DN 19, între localitățile Petrești și Pișcolt, din județul Satu Mare. Un autocar înmatriculat în Serbia cu 36 de pasageri a lovit o autoutilitară, după care a intrat în șanț, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, Răducu Silaghi. 

"Este un autocar sârbesc, atât șoferul cât și cei 36 de pasageri sunt cetățeni sârbi, care venea dinspre Oradea spre Satu Mare, iar între localitățile Petrești și Pișcolt a acroșat o autoutilitară care circula din sens opus. Urmează să se stabilească cauzele acroșajului, cert este că a lovit partea din spate a autoutilitarei cei din acest vehicul nu au suferit răni. Cei răniți sunt din autocar, care a ieșit în decor și s-a răsturnat într-o parte în șanț. Este vorba de 13 persone transportate la spital. S-a solicitat un elicopter care a dus o femeie la Oradea la spital", a declarat Raducu Silaghi.

La locul accidentului  au ajuns echipe de pompieri, ambulanță și poliție, traficul fiind blocat pe ambele sensuri.

Toţi răniţii sunt adulţi şi sunt urgenţe cod galben, iar în cazul unuia dintre ei s-ar putea trece la cod roşu. Pentru acest rănit s-a cerut elicopterul SMURD pentru a-l transporta la Spitalul Judeţean din Oradea. Ceilalţi răniţi vor fi transportaţi la spitale din Satu Mare", a anunațt purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare, Adriana Pop.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră