Astăzi e ziua ta - Crina Abrudan

17 Ian 2016 | scris de Dănuț Deleanu
Astăzi e ziua ta - Crina Abrudan

Dar pentru Crina, toți anii trecuți n-au însemnat doar vacanțe prelungite, sărbători de Crăciun petrecute prin țări străine ori Revelioane tihnite, la Oradea, alături de cei dragi. Până a ajunge să fie prezentatoarea cunoscută de milioane de telespectatori, a făcut nenumărate sacrificii. După ce, în adolescență, a absolvit Facultatea de Științe Politice din cadrul Universității din Oradea, Crina și-a dorit inițial să devină actriță. Cum n-a fost să fie, iar gândul ei a fost mereu că trebuie să se afle sub lumina reflectoarelor sau a camerelor de filmat, a început să acceadă spre scopul propus, luând-o temeinic, de la baza piramidei.

Astfel, primul loc de muncă a fost la Radio Transilvania. Învățând repede tainele meseriei, în anul 2000, a trecut la nou deschisul post local al Antenei 1. Fiind conștientă de faptul că experiența se dobândește în timp, a pornit „de jos” și aici, ca reporter de teren. După ce s-a obișnuit cu prezentarea transmisiilor de la fața locului „în direct”, a ajuns să fie prezentatoarea știrilor de la Antena 1 Oradea. Și șansa, marele vis după care tânjea, a devenit realitate: la propunerea „televiziunii mamă” a părăsit pupitrul știrilor de la Antena 1 Oradea, în favoarea celui al știrilor sportive de la Antena 1 București. Cu toate spaimele, emoțiile și incertitudinile inerente a plecat spre Capitală, lăsând în urmă familia, prietenii și orașul în care copilărise și învățase. Pasul, uriașul pas în carieră, fusese făcut!

Odată ajunsă în București, a început tot „din spatele sticlei”, lucrând în echipa de reporteri a redacției „Eveniment”, condusă în acea vreme de Adelin Petrișor. Lucrul „pe teren” a călit-o și mai mult, a pus-o în numeroase situații neprevăzute cărora trebuia să le facă față, și i-a întărit siguranța de sine. Asta i-a ajutat enorm, atunci când a ocupat locul în fața prompterului știrilor sportive. Aproape un deceniu a făcut deliciul telespectatorilor îndrăgostiți de sport și nu numai.

Când apărea Crina „pe sticlă”, până și cei mai înrăiți microbiști încurcau clasametul la simpla ei vedere! Cum, de ceva vreme, contractul cu Antena 1 n-a mai fost înnoit, momentan Crina se bucură de avantajul zilelor fără program. Dar asta este numai o etapă trecătoare, fiindcă milioanele de telespectatori o vor înapoi cu șarmul și zâmbetul ei seducător. Alături de toți aceștia, îi spunem cu tot dragul: la mulți ani, de ziua ta, Crina!

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră