Astăzi, Discovery redifuzează "Dezastrul din Colectiv"

30 Oct 2016 | scris de Alex Revenco
Astăzi, Discovery redifuzează

De la ora 22.00, timp de 44 de minute, documentarul prezintă tragedia din acest club din Bucureşti, care a provocat moartea a 64 de persoane şi rănirea gravă a altor câteva zeci.

Prezentarea e făcută în ordine cronologică, cele întâmplate în acea noapte fiind relatate de cei direct implicati - supravietuitori, familiale acestora, autoritati si cadre medicale care au luat parte la operatiunile de salvare. Documentarul este comisionat de catre Discovery Networks, prin producatorul executiv Charlotte Reid, unei echipe romanesti conduse de Mihai Predescu, un producator cu peste 20 de ani de experienta in domeniul productiei TV internationale.

"Suntem extrem de recunoscatori fata de martorii implicati in aceasta productie, pentru curajul si deschiderea lor de a-si face cunoscute povestile, astfel incat publicul sa inteleaga mai bine ce s-a intamplat pe 30 octombrie 2015. Multumita lor, am reusit sa aprofundam intr-o maniera echilibrata evenimentele din acea noapte, oferindu-le telespectatorilor o perspectiva ampla asupra acestei tragedii", a declarat Charlotte Reid, producator executiv pentru Discovery Networks International.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră