Anunţ al Casei Regale privind starea de sănătate a Regelui Mihai

10 Apr 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Anunţ al Casei Regale privind starea de sănătate a Regelui Mihai

Diagnosticat în martie anul trecut cu leucemie şi carcinom epidermoid, Regele Mihai s-a retras din viaţa publică şi trăieşte în Elveţia. Informaţiile despre starea de sănătate a fostului suveran al României sunt transmise de Casa Regală.

O astfel de informaţie a fost dată publicităţii luni, cu ocazia vizitei Principesei Margareta şi a Principelui Radu în în Elveţia. Conform unui comunicat postat pe site-ul Casei Regale, Regele Mihai se află în stare stabilă şi are la dispoziţie permanent o echipă medicală.

"Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu, însoțiți de Principesa Maria, se află pentru câteva zile alături de Majestatea Sa Regele Mihai I, la reședința privată din Elveția.

Majestatea Sa și Altețele Lor Regale petrec împreună momente în familie, în zilele care preced marea sărbătoare a Paștelui și în Săptămâna Mare.

Regele Mihai I este înconjurat permanent de o eminentă echipă medicală, de membri ai Casei Majestății Sale detașați în Elveția și de două măicuțe ortodoxe. Starea de sănătate a Majestatății Sale este stabilă", transmite Casa Regală.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră