Adrian Naidin, călcat de mascați. Din greșeală! Violoncelistul are fracturi multiple

28 Sep 2016 | scris de Veronica Micu
Adrian Naidin, călcat de mascați. Din greșeală! Violoncelistul are fracturi multiple

Potrivit unui mesaj postat pe Facebook de artist, "oamenii legii au greșit ușa", crezând că astfel vor avea acces "către un rai al drogaților".

"Prieteni, concertul din data de 10 octombrie se amana. Ma aflu la spital din cauza incompetentei unor politisti. In aceasta dimineata, o patrula de interventie mascata a politiei a descins la unul dintre vecinii mei. Din pacate, oamenii legii au gresit usa si au crezut ca usa de acces in apartamantul meu da catre un rai al drogatilor, deci au spart-o si au intrat peste mine.

Fiind luat din somn si fiind in stare de soc, crezand ca au intrat niste banditi peste mine, am incercat sa scap, dar am cazut pe geam, de la etaj. Am fost transportat la spitalul Elias de urgenta si o echipa de medici se ocupa in clipa de fata de fracturile mele. Stiu ca spectacolul din data de 10 este aproape vandut , urma sa aflati de planuri viitoare, concertele pe care le pregateam, de CD-urile pe care intentionez sa le lansez si multe altele. Am transmis acest mesaj impresarului meu pentru a fi adus la cunostinta dumneavoastra. Nu as vrea sa ma transform intr-un caz senzational. Voi reveni curand cu stiri despre starea mea de sanatate", a scris Adrian Naidin pe pagina sa de Facebook.

"Așteptăm să vedem dacă își poate folosi mâna, are sternul fracturat!"

Ionuț Pavel, impresarul artistului, a declarat pentru miscareaderezistenta.ro că Naidin are fracturi multiple.

"Aseară, mascații de la Poliție au făcut o descindere la unul dintre vecinii lui Naidin. Ca de obicei, poliția nu a făcut cercetare înainte, a greșit ușa. Au intrat la Naidin, nu la vecini.

Au spart ușa, omul s-a speriat, s-a panicat, a sărit pe geam, are fracturi multiple. Acum e la spital la Elias, așteptăm să vedem dacă își poate folosi mâna, are sternul fracturat. Au făcut prăpăd, iar cei de la poliție nu au spus nimic", a mai spus impresarul lui Adrian Naidin.

Violoncelistul urma să susțină un concert în memoria lui Ioan Gyuri Pascu.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră