Xavi:"Dupa ce se retrage Messi, Neymar va fi cel mai bun jucator din lume"

01 Iun 2015
Xavi:
Xavi Hernandez, capitanul Barcelonei, a facut o scurta caracterizare coechipierilor sai, intr-un interviu acordat publicatiei catalane Sport.

Astfel , despre Iniesta spune ca este cel mai talentat jucator spaniol din istorie.”Este un jucator extraordinar, are o personalitate minunata si o inima mare.Aici e cea mai frumoasa parte a caracterului sau:modul in care trateaza oamenii ,atat in vestiar cat si in teren. E un lider”concluzioneaza Xavi.

Cat despre Busquets,Xavi considera ca acesta poate fi considerat urmasul sau la Barcelona.”Cred ca e succesorul meu natural, in vestiar si pe gazon”spune Xavi.

Interesanta este si caracterizarea facuta lui Luis Suarez despre care spune ca il aprecia cu mult inainte de a veni la echipa catalana.”Este un jucator extraordinar, o persoana umila si cu picioarele pe pamant.” mai spune capitanul Barcelonei.

Cat despre Messi, Xavi spune ca argentianul este cel mai bun in orice face. Cine va fi urmasul lui Messi? Jucatorul spaniol nu are niciun dubiu:Neymar.” Este atat de talentat ca dupa ce se va retrage Messi, va fi cel mai bun jucator din lume,nu am nicio indoiala” spune,sigur pe el, Xavi. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră