Unde se duc marii jucatori la final de cariera? La ultra all inclusive. Ca Ronaldinho...

30 Iun 2015
Unde se duc marii jucatori la final de cariera? La ultra all inclusive. Ca Ronaldinho...
Unde se duc romanii cand au ceva bani in buzunar? In Antalya, la ultra all inclusive. Pe langa Rixos-urile de lux ,in provincia turca scaldata de apele Mediteranei se afla si un mic club de fotbal: Antalyaspor, proaspat promovat in prima liga. Mic-Mic dar mai multi afaceristi vor sa-l faca mare.

Cel putin mediatic le-a iesit destul de bine. Dupa ce l-a transferat pe uimitorul camerunez Eto's(salariu de 4 milioane de euro pe sezon) acum anunta ca-l va aduce la echipa pe unul dintre cei mai mari fotbalisti din istorie. Pe brazilianul Ronaldinho. Care acum are 35 de ani dar, dupa cate se pare, nu i-a disparut placerea jomgleriilor cu mingea.

Fostul castigator al Balonului de Aur a anuntat pe Instagram ca in  curand il vom vedea in Antalya. Unde alaturi de bunul sau prieten Eto's- au fost colegi la Barcelona -spera sa intre in lupta pentru suprematie alaturi de Galata, Fener si Besiktas.

Evident ca e doar o speranta, cei doi mari jucatori au ajuns la o varsta in care doar dau spectacol nu si rezultate. Dar, probabil, va fi o placere sa-i vezi evoluind si sa-ti raspunzi la intrebarea: unde se duc marii jucatori la final de cariera?

Raspuns : la ultra all inclusiv(tarile din Golf,SUA, China, Turcia).  Merita si ei o vacanta inainte de pensie... 

Alte stiri din Sport

Ultima oră