Un turc la Barcelona. Arda Turan sta intr-o casa cu 7 dormitoare si 9 bai

26 Aug 2015
Un turc la Barcelona. Arda Turan sta intr-o casa cu 7 dormitoare si 9 bai
Dupa ce a stat doua luni la un hotel din centrul Barcelonei, fotbalistul turc Arda Turan si-a gasit o locuinta draguta in afara orasului. E vorba de o vila cu trei etaje situata intr-o zona rezidentiala unde mai locuiesc Iniesta, Dani Alves si Pique cu a lui Shaqira.

Casa lui Arda are o suprafata locuibila de 1200mp 9 bai, 7 dormitoare, un living de 100mp,o sala de cinema si o sala de golf virtuala.

Totodata exista si un lift, ca sa nu mai urce fotbalistul atatea trepte,un garaj ce poate gazdui 8 autoturisme dar si o spectaculoasa gradina in mijlocul careia se afla o piscina uriasa.

Turan plateste o chirie lunara de 21.000 de euro dar si-a exprimat dorinta de a cumpara proprietatea evaluata la 15 milioane de euro.

De ce-i trebuie lui Turan o asemenea casa destul de maricica?El locuieste impreuna cu prietena sa Aslihan dar cu ei mai vine sa locuiasca , uneori, si familia fetei. Si de multe ori, spune Arda, vin in vizita la el si prietenii din Istambul.

Initial ,Arda Turan a vrut sa se mute in alta zona pentru a fi vecin cu Leo Messi si Luis Suarez dar nu a gasit o proprietate pe gustul sau.

Deocamdata fotbalistul turc , tanand cont de interdictia aplicata Barcelonei, participa la antrenamentele echipei si asteapta cu nerabdare sa primeasca drept de joc.  

Alte stiri din Sport

Ultima oră