Un jucător de la AS Monaco vrea să părăsească clubul pentru a deveni imam

08 Sep 2015
Un jucător de la AS Monaco vrea să părăsească clubul pentru a deveni imam
Fotbalistul Yarouba Cissako dorește să părăsească clubul AS Monaco, din motive religioase. Tânărul apărător de confesiune musulmană ar putea fi transferat la un club din zona Golfului. Yarouba Cissako a fost format la AS Monaco. Dar tânărul apărător internațional (20) dorește să părăsească clubul monegasc din motive religioase.



Împrumutat sezonul trecut clubului belgian Zulte-Waregem, fundașul lateral și-a exprimat dorința de a ajunge la un club unde islamul să fie ancorat în cultura țării, scrie Le Parisien. Cu atât mai mult, cu cât intenționează să devină imam.

Dorința sa de a pleca se explică și prin refuzul de a primi îngrijiri de la kinetoterapeuta clubului, îmbrăcată cu un șort și un tricou, o ținută pe care el o consideră nepotrivită.

În această vară, Yarouba Cissako a fost pe punctul de a se alătura celor de la Galatasaray (Turcia), dar transferul nu a fost realizat. AS Monaco nu a dorit să-l lase să plece să joace gratis, pentru că turcii nu aveau nicio dorință să facă vreun efort financiar.

Plecarea sa rămâne în discuție, căci șefii de la echipă discută cu diverse echipe din Golf, care corespund aspirațiilor religioase ale lui Yarouba Cissako.


 

Alte stiri din Sport

Ultima oră