Telenovela Chiriches continua. Fiorentina renunta, ramane Fenerbahce

24 Iul 2015
Telenovela Chiriches continua. Fiorentina renunta, ramane Fenerbahce
Telenovela Chiriches continua si desi stirile de presa cu privire la posibilul lui transfer sunt zilnice el continua sa ramana la Totenham. Un lucru e clar:clubul londonez vrea sa-l vanda pe fotbalistul roman dar vrea si sa-si recupereze banii pe care i-a dat Stelei.

Considerat de Totenham un transfer esuat, englezii par sa fi ajuns la o intelegere cu Fenerbahce, clubul din Istanbul dovedindu-se  ofertantul cel mai serios.La un moment dat se parea ca plecarea lui Chiriches era iminenta cand pe fir a intrat Fiorentina. Si romanul era incantat de varianta mai ales ca putea juca intr-un campionat de marca cum e cel italian.

Din pacate Fiorentina a oferit doar varianta unui imprumut pe un an cu optiune de cumparare  dar londonezii nu au acceptat.

Ei au cerut 10 milioane de euro, mai mult decat au dat la cumparare dar Fiorentina nici nu a vrut sa auda de asa ceva. Asa ca romanul a ramas doar cu varianta turca dar si aici sunt probleme pentru ca oferta este de doar cinci milioane de euro, sub cea  dorita de Totenham.

Plecarea la Istanbul ar fi, avantajoasa financiar pentru Chiriches pentru ca Fenerbahce i-a oferit un salariu de 2,4 milioane de euro pe an.

Nedumereste insa incapatinarea lui Totenham de a tine la pret cand e clar ca posibilii cumparatori nu doresc sa ofere mai mult.  

Alte stiri din Sport

Ultima oră