Tecău, despre retragerea Simonei Halep din proba de dublu mixt: "Meciul ei la simplu este prioritar"

08 Sep 2015
Tecău, despre retragerea Simonei Halep din proba de dublu mixt:
Simona Halep s-a calificat, aseară, în sferturile de finală ale US Open, după ce a învins-o, cu scorul de 6-7 (6), 7-5, 6-2, pe sportiva germană Sabine Lisicki.  
 
Acuzând dureri la picior, în timpul meciului cu Lisicky, Simona s-a retras din proba de dublu mixt, unde trebuia să evolueze, tot în sferturi, alături de Horia Tecău. 
Tecău a declarat că este mai important ca Simona Halep să se refacă pentru următorul ei meci la simplu, din sferturile de finală, decât să participe în competiția de dublu mixt.

"Intrând în această competiție de mixt știam de la început că va fi riscul ca Simona să nu poată continua, pentru că are de jucat simplu. Dacă are un meci de trei seturi în care este foarte solicitată, știam că va fi greu să intre după aceea la mixt. Simplul este o prioritate mult mai mare pentru ea, îmi doresc să-și revină și să fie pregatită pentru următorul meci, asta-i cel mai important. M-am bucurat să joc alături de ea, am câștigat două meciuri, ne-am distrat, ne-am simtit bine, poate o sa mai avem ocazia sa jucam și alta dată. Deocamdată încercăm amândoi să ne recuperăm și să fim apți, eu pentru meciul de dublu, ea pentru meciul de simplu", a declarat Tecău pentru Mediafax.

Cei doi urmau să joace cu perechea formată din elvețianca Martina Hingis și indianul Leander Paes, favoriții numărul patru ai probei. 

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră