Teatrul de comedie Steaua, sezonul 2014/2015, a prezentat sceneta "N'Doye și campionii"

29 Mai 2015
Teatrul de comedie Steaua, sezonul 2014/2015, a prezentat sceneta
Dupa ce au cucerit intr-un mod dramatic cel de-al treilea titlu de campioana a Romaniei, stelistii au revenit azi-noapte de la Iasi. Sosirea pe aeroport a reprezentat un show desavarsit.

Euforici, jucatorii Stelei, in frunte cu Andrei Prepelita si Fernando Varela au pus in scena o veritabila sceneta, care s-a vrut o continuare a ironiilor la adresa rivalului de la ASA Tg. Mures, Ousmane N'Doye. Dupa ce l-au luat peste picior pe african chiar in vestiarul de la Iasi, ros-albastrii au continuat si dupa revenirea in Capitala. Tot pe acordurile melodiei "Avioane de hartie", stelistii au incercat sa-l transforme pe Fernando Varela intr-un N'Doye de conjunctura, cu ajutorul unor servetele peste care i s-a indesat o sapca, cu multe ceasuri la mana sau cu cateva telefoane tinute "la purtator", adica exact in stilul senegalezului de la Tg. Mures.

Actorul deghizat in N'Doye, Fernando Varela a fost intervievat de "reporterul" Andrei Prepelita si a "declarat", in stilul lui N'Doye, ca "am castigat acest titlu intr-un picior" sau a raspuns si la intrebarea "ce ai castigat in acest sezon" prin "multa experienta, man!".

Petrecerea stelistilor a continuat in alte doua localuri cunoscute din Bucuresti, totul intinzandu-se pana spre ora 5 dimineata. 
 
De ce l-au ironizat stelistii pe N'Doye
 Ideea jucatorilor Stelei a aparut ca o replica la reactia pe care Ousmane N'Doye a avut-o imediat dupa victoria obtinuta de ASA pe Arena Nationala, 1-0 in fata Stelei. Atunci, senegalezul a aparut in fata reporterilor fredonand melodia "Avioane de hartie", imbracat in stilul copiat azi-noapte de stelisti si declarand, printre altele, ca "am castigat meciul asta intr-un picior", plus multe alte ironii la adresa stelistilor. 



 

Alte stiri din Sport

Ultima oră