Suporteri din Târgu-Mureș, jefuiți la Milano: Nu mai contează. Avem 3 puncte la Euro!

16 Iun 2016 | scris de Marina Constantinoiu
Suporteri din Târgu-Mureș, jefuiți la Milano: Nu mai contează. Avem 3 puncte la Euro!

Suporterii au făcut un popas sâmbătă la Milano. “Am vizitat stadionul San Siro. Am lăsat mașina într-o parcare timp de doar două ore și jumătate. Când ne-am întors, geamul din dreptul locului șoferului era spart. Ne-au furat tot, de la haine până la biletele de meci. Am așteptat șase ore până să vină poliția italiană. Erau complet dezinteresați de incident”, povestește Molnar Milan, pentru delmagyar.hu.

Erau hotărâți să se întoarcă, însă o postare pe Facebook le-a schimbat viața. Molnar a povestit pe rețeaua de socializare ce li s-a întâmplat.

“Am postat ce ni s-a furat, iar reacțiile au fost incredibile. Suporterii s-au mobilizat și am primit bilete la meci, tricouri și chiar încărcător pentru telefoane. Un grup de suporteri din Csongrad ne-a primit în autocarul lor până la Bordeaux. Un alt prieten s-a urcat în mașina suporterilor din Szeged”, adaugă Molnar.

El nu mai regretă cele întâmplate. “A fost experiența vieții mele. Nu pot să descriu ce am simțit, cred că și ceilalți au simțit la fel. Am stat în spatele porții la meciul cu Austria. La goluri, mi-am luat 10 litri de bere în cap, din toate părțile. A fost o atmosferă senzațională.

Am petrecut pe străzile din Bordeaux după meci. Sunt recunoscător tuturor care ne-au ajutat. Aventura noastră nu se oprește aici. Avem bilete și pentru meciul cu Islanda. După meci o să plecăm acasă. Cu mai puține haine, dar mai multe puncte”, a declarat Molnar, după meciul Ungaria-Austria, 2-0.

Alte stiri din Sport

Ultima oră