Şoc în lumea sportului. A murit Kobe Bryant!

26 Ian 2020
Şoc în lumea sportului. A murit Kobe Bryant! Galerie foto (4)

Legendarul jucător NBA Kobe Bryant a murit duminică într-un accident de elicopter, în California, anunţă TMZ. Avea doar 41 de ani.

Bryant se afla printre cei cel puţin patru pasageri ai elicopterului său privat care s-a prăbuşit, potrivit TMZ Sports.

Elicopterul zbura în condiţii de ceaţă densă deasupra localităţii Calabass, comitatul Los Angeles.

Nu există supravieţuitori în urma prăbuşirii elicopterului. Channel 5 anunţă că au murit cinci persoane în urma accidentului aviatic, dar nu a prezentat victimele nominal.

Bryant s-a retras din activitatea sportivă în aprilie 2016, după 20 de ani petrecuţi la LA Lakers.

Kobe Bryant a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, trei cu numărul 8 purtat pe tricou şi două cu 24, a fost desemnat cel mai bun jucător din ligă în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţiont de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.

UPDATE

Fiica lui Kobe, Gianna Maria, era la bordul elicopterului şi a murit şi ea în accident, potrivit TMZ Sports.

UPDATE

Printre cei care au transmis mesaje de condoleanțe au fost și Gică Hagi și Nadia Comăneci.

„Cumplită veste. Unul dintre cei mai mari baschetbaliști din toate timpurile. R.I.P. Kobe Bryant”, a scris Gică Hagi pe Facebook.

La rândul său, Nadia Comăneci s-a arătat șocată de moartea fostului star de la Los Angeles Lakers. „Oribilă și cumplită vestea trecerii în neființă a unei legende”, a scris și Nadia Comăneci pe Twitter.

Ghiță Mureșan s-a arătat șocat de dispariția prematură a marelui campion. ”Odihnește-te în pace, Kobe Bryant! Ai dat atât de multe pentru lume și pentru baschet. O să ne lipsești. Gândurile și rugăciunile mele se îndreaptă către familia Bryant”, a scris Ghiță Mureșan pe contul său de Instagram.
 

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră