Ei sunt învingătorii de la Sibiu Sands 2015

27 Iul 2015
Ei sunt învingătorii de la Sibiu Sands 2015
Spectacol la cote inalte ieri la Sibiu Sands 2015. Competitia Open Masculin a fost castigata de catre echipa Baietii, invingatoare cu 2-1 in finala in fata celor de la Moldova 77. Ziua de duminica a fost una plina de volei pe plaja in Piata Mica din centrul Sibiului.

Sibienii de la AD 810 au castigat titlul la categoria Mixt, dupa o finala in care s-au luptat cu rivalii lor de la Cluj-Napoca. “A fost o finală destul de grea, participăm pentru a treia oară dar e prima data când luăm un titlu. După ce am pierdut primul meci am mers pe idea că ce va fi, va fi”, a declarat Dan Dinculescu, unul dintre cei doi invingator, care a fost completat de coechipierul sau Alex Pausescu: “A fost un meci foarte obositor, soarele a fost crâncen. Am vrut să facem jocul cel mai bun și din fericire ne-a ieșit”.

La Open Feminin, titlul a revenit celor de la CSM Satu Mare, echipa alcatuita din Beata Vaida si Adelina Ungureanu. “A fost foarte greu. În primul set am reușit să respectăm strategia și ne-am mobilizat foarte bine, pentru că veneam după un meci pierdut. Este un rezultat foarte bun pentru noi”, au declarat fetele, care joacă pe nisip doar de câteva luni.

Cel mai tare meci al zilei a fost finala mare de la Open Masculin, acolo unde Băieții (Drăghici Marius/Miron Catalinaveau) si Moldova 77 (Dudicov Roman/Chisleacov Timofei) au luptat pentru fiecare punct. După ce au pierdut primul set, la un scor extrem de strâns, Băieții au reușit să se impună în celelalte două seturi, ultimul câștigându-l cu 15-9. A fost un meci furtunos, care a ridicat publicul în picioare. Băieții sunt la prima participare la Sibiu Sands.

“Băieții au jucat foarte bine, a fost greu pentru că sunt foarte vociferanți. Sportul trebuie să fie frumos, fairplay, au fost câteva momente neplăcute pentru mine. Vreau să îi felicit, însă, a fost un meci foarte strâns și ei au meritat azi să câștige, au fost mai puternici. Turneul a fost foarte frumos și oamenii de aici sunt foarte deschiși, au venit să mă felicite, sunt foarte buni și prietenoși, iar atmosfera a fost superbă”, a declarat, la finalul meciului, Roman Dudicov, care mai spune că de-abia așteaptă ediția de anul viitor, când vor veni mai pregătiți.

“Meciul a fost foarte interesant, datorită faptului că ne-au prins pe picior greșit în primul set. Important este că totul s-a terminat cu bine și am reușit să câștigăm, dorința noastră de a juca bine și de a câștiga a fost mai mare decât a adversarilor, mulțumesc coechipierului meu pentru că m-a susținut. A fost un turneu foarte frumos și bine organizat”, a declarat Marius Drăghici, de la Băieții.
Aproximativ 15.000 de persoane au asistat în tribună sau au fost în trecere prin Piața Mică, luând contact indirect cu acest sport nou pentru Sibiu, în cele șase zile de turneu. În total, 38 de echipe din Sibiu, Blaj, Alba Iulia, Oradea, Cluj, Arad, Zalău, București, Reșița și Chișinău s-au înfruntat pe nisipul din Piața Mică, pentru premiile de peste 3.000 de euro, puse în joc de către organizatori. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră