Secretul Barcelonei. Pedro a fost aplaudat de intreaga echipa catalana

24 Aug 2015
Secretul Barcelonei. Pedro a fost aplaudat de intreaga echipa catalana
Intors in aceata dimineata la Barcelona, Pedro a convocat o conferinta de presa pentru a-si lua la revedere de la club si fanii echipei. Mare i-a fost surprinderea cand in centrul de presa de pe Camp Nou si-a facut aparitia toata echipa in frunte cu Messi, Luis Suarez si Luis Enrique.

De asemenea  intreaga conducere a clubului a tinut sa fie prezenta in semn de omagiu adus celui care a avut o contributie substantiala la succesele echipei din ultimii ani. Mai mult, toti jucatorii s-au ridicat in picioare si l-au aplaudat iar in final i-au scandat numele.

Evident ca toata lumea a fost emotionata ,si in primul rand Pedro care si-a justificat decizia prin faptul ca isi doreste mult sa joace, meci de meci, dar intotdeauna Barcelona va avea un loc special in inima sa.

Si mai noteaza ziaristii spanioli, emotionati si ei, ca discursul lui Pedro au fost intrerupt de mai multe ori, de doi neastamparati care voiau sa se joace si nu pareau impresionati de celebritatile din jurul lor.
Si scriu ziaristii catalani ca cei doi “scandalagii” erau Brian, fiul lui Pedro si Thiago, copilul lui Messi.

Evident ca toata poveste poate fi usor ironizata dar dincolo de toate acestea , faptul ca o intreaga echipa vine sa-si aplaude un fost coleg plecat la alt club explica ,in buna masura, succesele Barcelonei.
Adica, sentimentul de prietenie si respect care exista intre acesti jucatori.

Probabil ca acesta este secretul clubului catalan.

Si mai noteaza ,usor trist, cronicarul catalan:de acum incolo , Pedro va reprezenta interesele lui Chelsea si Mourinho.
 

Alte stiri din Sport

Ultima oră