Purtătoarea de cuvânt a lui Schumacher dă cărţile pe faţă:”Trebuie să acceptăm”

30 Mai 2016 | scris de Marina Constantinoiu
Purtătoarea de cuvânt a lui Schumacher dă cărţile pe faţă:”Trebuie să acceptăm”


De la teribilul accident de schi a cărui victimă a fost Michael, la 29 decembrie 2013, veştile oficiale despre sănătatea sa sunt rare. O sursă care a dorit să-şi păstreze anonimatul a declarat, recent, pentru Daily Express, că Schumi este într-o stare foarte proastă:”Nu poate merge sau vorbi, conştientizează foarte puţin ce se întâmplă în jurul lui. Nu mai cântăreşte decât 45 de kilograme”.
Bruce Jouanny, prezentatorul emisiunii Top Gear, a mărturisit şi el că ştie vag despre situaţia lui Michael Schumacher, dar că e clar că acesta „nu mai este cu noi, nu mai este o prezenţă normală”, scrie non-stop-people.com.
Ceva mai recent, Luca di Montezemolo, preşedintele Ferrari, s-a arătat ceva mai optimist în legătură cu evoluţia stării de sănătate a septuplului campion. „Sunt fericit să aflu că Schumi reacţionează din nou. Este puternic, şi sunt convins că voinţa lui îi va permite să iasă din acestă situaţie dificilă”, a declarat acesta.
La rândul ei, Sabine Kehm, purtătoarea de cuvânt a lui Michael Schumacher, s-a exprimat şi ea, vineri, cu ocazia decernării recompensei pentru Schumi:”Această recompensă este o recunoaştere a voinţei sale imense, a motivării sale, a talentului său, a disciplinei şi eticii sale în muncă”, a spus ea. Apoi a adăugat:”Sunt conştientă că ne-am fi dorit ca Michael să fie aici, dar din păcate este imposibil. Trebuie să acceptăm asta şi să învăţăm să trăim cu asta. Vom continua să sperăm şi să facem tot ce este în puterea noastră pentru a schimba lucrurile”.

Alte stiri din Sport

Ultima oră