Ramos este umilit de Real Madrid. Clubul vrea sa-l determine sa plece

21 Iun 2015
Ramos este umilit de Real Madrid. Clubul vrea sa-l determine sa plece
Sergio Ramos, unul dintre cei mai buni fotabalisti spanioli, continua sa fie umilit de Real Madrid.Clubul nu da niciun semn ca ar dori prelungirea contractului iar stirea ca el ar putea pleca la Barcelona nu a starnit nicion reactie din partea oficialilor clubului.

Ramos realizeaza ca Real practica aceiasi strategie ca si in cazul lui Del Bosque si Raul care au fost pusi in situatii umilitoare si fost dati afara fara prea multe explicatii.Pe de alta parte nici semnalele din partea lui Benitez, noul antrenor, nu prevestesc ceva bun, mai ales ca acesta nu-l prea vede pe Ramos ca avand postul de titular in noua strategie a echipei.

Ramos intelege ca nu mai este dorit si intentioneaza sa inceapa negocierile cu echipele care vor sa-l transfere. El a primit oferte de la City si United dar si de la PSG dar i s-a sugerat ca nu se poate discuta despre un salariu mai mare decat cel actual, adica 6 milioane de euro anual.

Ori, neintelegerile cu Real au inceput in momentul in care a cerut majorarea salariului la 10 milioane. Cei din anturajul jucatorului spun ca Ramos va acccepta limita de 6 milioane si va opta pentru una dintre cele trei echipe.Problema e alta:Ramos are o clauza de reziliere de 200 milioane de euro, suma ce ar bloca orice transfer. De aceea , din acest punct de vedere , jucatorul se afla la mana clubului.

Si daca ne gandim ca, exact cu un an in urma, in ultimul minut regulamentar de joc al finalei UCL, cu Atletico Madrid , Ramos inscria golul care-i permitea Realului sa castige, in prelungiri, trofeul suprem al fotbbalului continental.

Fotbalul profesionist e dur, se castiga multim bani dar are si astfel de momente dificile. La 29 de ani, Ramos, un fotbalist cunoscut pentru ambitia sa, mai are ani buni de jucat la nivel inalt. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră