Radoi nu va da declaratii despre Steaua. Clubul vrea sa evite sanctiunile FRF

21 Iun 2015
Radoi nu va da declaratii despre Steaua. Clubul vrea sa evite sanctiunile FRF
O o situatie comica se prefigureaza in fotbalul romanesc si, probabil, nemaintalnita vreodata in istoria fotbalului. Dupa cum se stie, Mirol Radoi, finul patronului Becali, a fost numit antrenor desi nu are licenta PRO. Cum regulamentul FIFA interzice numirea unui antrenor fara atestat profesional, Radoi ocupa, in acte, functia de director sportiv.


Tot in acte,antrenor principal va fi italianul Massimo Pedrazziini
ni dar care, in realitate, nu va fi antrenor. Gaselnita ii permite lui Radoi sa stea pe banca tehnica, el ii va transmite indicatiile lui Pedrazzini care la randul sau le va transmite jucatorilor. Si ca situatia sa fie si mai hilara, atunci cand va avea chef, Gigi Becali ii va da , prin telefon, indicatii lui Radoi care la randul sau le va transmite italianului.

Partea cea mai nostima vine la finalul meciurilor cand antrenorul va trebui sa dea declaratii televiziunilor sau sa participe la conferintele de presa. Ce va spune Pedrazzini? Ca el, ca antrenor a aplicat indicatiile lui Radoi care nu este antrenorul echipei? Dar cum este vorba de fotbalul romanesc, e clar ca aici ne se stie ce inseamna ridicolul. Dar ce va face Radoi? GSP anunta ca s-a decis ca in actuala editie de campionat sa nu dea nicio declaratie, tocmai pentru a evita vreo posibila sanctiune din partea FRF.  

Alte stiri din Sport

Ultima oră