Programul Galei Best of Snooker

17 Mai 2016 | scris de Alex Revenco
Programul Galei Best of Snooker

Au mai ramas doar cinci zile până la Gala demonstrativă Best Of Snooker, ce va fi prezentată de Bogdan Gamaleţ si arbitrata de Olivier Marteel.

Meciurile încep la ora 19.00

Duminică, 22 mai, la Circul Globus, sala este pregătită, masa de snooker urmeaza sa sosească iar fanii sunt nerăbdători să-i vadă pe campioni 'la lucru'. Accesul publicului începe la ora 18.00 iar de la ora 19.00, meciurile se vor desfășura în următoarea ordine Meci 1: Judd Trump vs Neil Robertson; Meci 2: Mark Selby vs Judd Trump; Meci 3: Neil Robertson vs Mark Selby

Selby aduce cu el Cupa Mondială

Mark Selby va veni la București însoțit de frumoasa sa... cupă, câștigată la Campionatul Mondial de Snooker de acum două săptămâni, când a devenit campion mondial pentru a doua oară. „Mașinăria din Melbourne” și „Asul din Pachet” vor completa triunghiularul de excepție pe care organizatorii l-au pregătit pentru fanii acestui sport aristocratic. Ultimele bilete, cu prețuri cuprinse între 100 și 800 de lei, se găsesc în rețelele biletoo.ro, bilete.ro, eventim.ro și magazinele partenere.

Alte stiri din Sport

Ultima oră