Oakley lanseaza o pereche de ochelari cu ocazia Turului Frantei

17 Mai 2015
Oakley lanseaza o pereche de ochelari cu ocazia Turului Frantei
O pereche de ochelari eleganti si imbatabili in lupta cu razele soarelui este dorinta oricaruia merge cu bicicleta. Oakley este unul dintre liderii de pe piata, iar cu ocazia editiei din acest an a Turului Frantei va lansa o editie speciala, denumita Radarlock Path.

Aspectul este, desigur, un factor important in alegerea unei perechi de ochelari. Radarlock Path se potriveste pentru orice fata, indiferent de forma ei. Bineinteles, exista mai multe optiuni pentu rama, precum si cateva versiuri de culori pentru lentile, astfel incat sa gasiti ochelarii care se potrivesc perfect nu doar fetei dvs, ci si bicicletei pe care o folositi.

Oakley Radarlock Path vine cu lentile de la brandul american Prism, care sustine ca are produse speciale pentru sport. In partea superioara, lentilele au orificii de ventilatie, astfel incat aburul se risipeste mult mai rapid decat in mod obisnuit.

Producatorul ofera nu doar o singura pereche de lentile, ci trei: pentru soare, ploaie si intuneric. Pretul este de aproximativ 1.300 de lei. Cam mult, insa o lunga perioada de timp nu veti avea nevoie niciodata de un upgrade. Daca sunteti in cautarea unui mod subtil de a ramane cu un suverin pretios de la Tour de France 2015, Oakley Radarlock Path reprezinta alegerea perfecta.

Alte stiri din Sport

Ultima oră