Ce îşi doreşte Petre Grigoraş de la Adrian Mutu

08 Feb 2016 | scris de Sorin Anghel
Ce îşi doreşte Petre Grigoraş de la Adrian Mutu

“Briliantul” a preferat să evolueze din nou în România în speranţa că se va remarca, iar la vară va fi selecţionat de către Anghel Iordănescu în lotul ce va reprezenta ţara noastră la Campionatul European de fotbal din Franţa. Întrecerea din Hexagon se va desfăşura în perioada 10 iunie – 10 iulie. Tricolorii fac parte din aceeaşi grupă cu Franţa, Elveţia şi Albania şi urmează să joace chiar în partida inaugurală a competiţiei, la Paris, împotriva “cocoşilor”.


Petre Grigoraş, antrenorul celor de la AŞA Tg. Mureş, este conştient de faptul că lui Mutu nu îi va fi uşor să îmbrace din nou tricoul echipei naţionale. Un alt nume important care a făcut un pas înapoi în această iarnă este cel al lui Ciprian Marica. Atacantul crescut de Dinamo a ales să joace acum la Steaua. Între Mutu şi stelist va fi o concurenţă acerbă în meciurile ce se vor juca în 2016 în competiţia internă, ambii având acelaşi obiectiv: Euro 2016.


„Este o diferenţă de vârstă între cei doi destul de mare. Depinde care se va integra mai uşor, care va avea mai multă şansă, care va fi sănătos pentru a evolua în cât mai multe partide. Mi-aş dori să câştige Mutu pentru că m-ar ajuta pe mine, ca antrenor, şi ar ajuta echipa noastră. Este clar că mi-aş dori ca Mutu să dea dublu cât dă Marica, dar asta rămâne de văzut. Nu doar numele poate fi selecţionat, trebuie să fii potent, din punct de vedere fizic, să ai o evoluţie constant bună şi, atunci, poţi fi în vederile selecţionerului. Adi Mutu s-a întors cu obiectivul clar de a spera la un loc la Euro. Va depinde doar de modul în care îşi va arăta valoarea pe teren”, a spus Grigoraş.

Alte stiri din Sport

Ultima oră