Rednic ar vrea spectacol in derby-ul de maine seara, dar are o mica problema. S-ar putea sa nu-l lase Steaua

08 Aug 2015
Rednic ar vrea spectacol in derby-ul de maine seara, dar are o mica problema. S-ar putea sa nu-l lase Steaua
Editia 2015-2016 a Ligii I la fotbal a ajuns déjà la etapa cu numarul 5 si s-a inregistrat o performanta greu de imaginat in urma cu cateva sezoane. De la startul campionatului si pana acum, nici o formatie nu si-a schimbat antrenorul. Asta nu inseamna ca toate formatiile se descurca excelent sau ca oamenii care conduc cluburile au devenit mai rabdatori. Adevarul este ca multe dintre competitioarele de pe prima scena a fotbalului romanesc sunt in plin proces de insolventa si nu-i mai arde nimanui de distractie. Cei care administreaza cluburile se multumesc ca treaba merge inainte, indiferent in ce conditii, iar antrenorii care stau pe margine inca au pretentii exagerate pentru fotbalul mizer care se joaca in Liga I.

Maine seara, cu incepere de la ora 21:00, pe Arena Natonala va avea loc derby-ul campionatului, intre Steaua si Dinamo. Ambele formatii sunt neinvinse pana acum si asteapta increzatoare confruntarea de maine seara. Stelistii sunt raniti dupa ce au fost eliminati din Liga Campionilor si sunt constienti ca o victorie in fata rivalilor din Stefan cel Mare ar putea redresa corabia lui Mirel Radoi. In tabara cealalta, “cainii” lui Mircea Rednic au un inceput de sezon neasteptat de bun, reusind sa nu piarda nici o partida in primele patru etape.

Tehnicianul dinamovistilor a marturisit ca elevii sai sunt foarte motivati in acest moment. "Am făcut o analiză serioasă a Stelei, au jucători foarte buni, joacă acasă și cred că sunt și motivați după infrângerea cu Partizan. Știu că au trecut patru ani de când nu am mai câștigat împotriva celor de la Steaua și suntem pregătiți de acest lucru. Au înțeles și jucătorii străini ce meci este acesta, pentru că se tot vorbește de el de două săptămâni. Nu poți să zici că putem face spectacol, pe mine mă interesează mai mult punctele. Dacă Steaua ne va lăsa să facem spectacol, atunci vom face, dar nu cred că ne lasă', a spus Rednic înaintea duelului cu rivalii din Ghencea.

Dinamo nu va putea conta pe serviciile lui Starokin, in vreme ce Filip si Gavrila sunt incerti in acest moment. “Cainii” isi doresc foarte mult sa nu piarda in fata Stelei pentru a putea continua seria rezultatelor positive de pana acum. O victorie a Stelei ar transforma echipa antrenata de catre Mirel Radoi intr-o favorita la castigarea sezonului regulat din Liga I.

Dinu Gheorghe, directorul general al clubului din Stefan cel Mare, vede meciul de maine seara ca pe un razboi. "Poate că am încheiat acum perioada de pregătire și trebuie să arătăm cine suntem. La Dinamo e o alta filosofie la nivelul pregătirii. S-au schimbat multe lucruri, pentru mine personal e război și sper ca băieții să ne faca o bucurie. Ne convine că Steaua e mereu favorită, nu e nicio problema, le vom arăta că favoriți sunt cei care se bucură după joc. Dacă ne uitam la clasament, niciuna nu e favorită, dacă ne uitam însă la ultima perioadă, Steaua nu a pierdut meciurile cu noi și poate fi considerată favorită. Sperăm ca mâine să arătăm ce înseamnă Dinamo, deși pentru noi e un joc de campionat, nu e pe viață și pe moarte. Ar trebui să continuăm parcursul asta, dar mai e mult de jucat', a afirmat Dinu Gheorghe.

Alte stiri din Sport

Ultima oră