Miliardarul Protto vrea sa-l "rascumpere" pe" Mourinho de la Chelsea

29 Oct 2015
Miliardarul Protto vrea sa-l
Situatia delicata in care se afla Mourinho l-a impresionat si pe Alessandro Protto care se ofera sa rezolve aceasta problema.

Nu stiti cine-i Proto? E un italian milionar care a devenit celebru dupa ce s-a aflat ca el ar fi prototipul eroului din “Fifty shades of Grey”.

Tot de a vorbit lumea intreaga acum doua saptamani cand i-a dat lui Ronaldo 20 de milioane de euro numai sa renunte la contractul de a juca intr-un film. Care film e regizat de Martin Scorsese si este inspirat de viata lui Protto.

Italianul nu a vrut ca fotbalistul de la Real sa joace intr-un film despre viata lui asa ca i-a oferit, ca despagubire, acesti bani. Portughezul a renuntat repede la ambitiile sale artistice a luat banii si asteapta acum o noua oferta de film.

Acum Protto il doreste pe Mourinho antrenor la AS Monaco. Italianul este actionar minoritar la acest club si vrea ca portughezul sa intrerupa dominatia celor de la PSG.

Mai mult se ofera sa plateasca el clauza de rascumparare daca portughezul isi da demisia si vine la Monaco. Protto spune ca a discutat cu antrenorul lui Chelsea si primele semne sunt incurajatoare. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră