Michael Schumacher NU poate merge! O spune chiar avocatul său

20 Sep 2016 | scris de Marina Constantinoiu
Michael Schumacher NU poate merge! O spune chiar avocatul său


Un avocat al familiei pilotului de Formula 1 a dezvăluit, în cadrul unui proces contra revistei germane Bunte, că fostul pilot german nu poate să meargă.
În luna decembrie, această revistă germană a afirmat că Schumacher, care se află în convalescență la vila sa din Gland, în Elveția, pe malul lacului Leman, ar fi capabil să facă niște pași și să ridice o mână, ajutat de un terapeut.
”O astfel de speculație este iresponsabilă”, a declarat la momentul respectiv Sabine Kehm, managerul de comunicare al pilotului german. Kehm a adăugat că, ”dată fiind gravitatea rănilor suferite în momentul accidentului din Franța, viața privată a fostului campion este acum foarte importantă. Din păcate, astfel de informații dau false speranțe multor persoane”, scrie Le Parisien.
Justiția se va pronunța luna viitoare dacă mărturia din Bunte reprezintă o încălcare a vieții private a familiei Schumacher și dacă familia poate pretinde despăgubiri.
În așteptarea deciziei instanței, avocatul a insistat asupra dreptului la viață privată pentru fostul pilot de Formula 1. ”Nu putem fi forțați, numai de dragul știrilor de senzație, să dezvăluim care este starea de sănătate a lui Schumacher”, a explicat avocatul pentru Eurosport.

CITIȚI ȘI:

Purtătoarea de cuvânt a lui Schumacher dă cărţile pe faţă:”Trebuie să acceptăm”

Alte stiri din Sport

Ultima oră