Pierdere pentru Barcelona. Mascherano vrea să plece la Juventus

25 Mai 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Pierdere pentru Barcelona. Mascherano vrea să plece la Juventus

Cotidianul catalan Sport anunţă că Mascheranu a ajuns la un acord cu Juventus pentru un contract de trei ani. Decizia e surprinzătoare ţinând cont de faptul că argentinianul este un element cheie în actualul angrenaj al echipei.

Mascherano caştigă la Barcelona cam 6 milioane de euro pe sezon iar oferta italienilor,se pare, e substanţial mai mare. Totodata Mascherano a pus condiţia să joace mijlocaş ofensiv-asa cum făcea la Liverpool,echipa de la care s-a transferat in in 2010-faţa de mijlocas la închidere cum evolueaza acum la Barcelona.

Deocamdata această întelegere există doar între jucător şi Juventus urmând să fie demarate negocieri între cele două cluburi. Asta doar dacă şefii catalani sunt de acord cu plecarea argentinianului.

De ce ar pleca Mascherano? Poate vrea să încerce ceva nou-e spre final de carieră-,poate vrea mai mulţi bani şi italienii sunt dispuşi la acest efort financiar sau poate că este înca suparat pentru problemele pe care le-a avut cu fiscul spaniol şi în urma carora a fost condamnat un an cu suspendare.

Alte stiri din Sport

Ultima oră