Man United, prima echipă cu 600 de victorii în Premier League

20 Mar 2017 | scris de Alex Revenco
Man United, prima echipă cu 600 de victorii în Premier League

Ieri, Manchester United s-a impus cu 3-1 pe Riverside Stadium, împotriva lui Middlesbrough și a devenit prima echipă care ajunge la 600 de victorii în Premier League.

Marouane Fellaini a deschis scorul, printr-o lovitură de cap, în minutul 30, după o centrare a lui Ashley Young. Jesse Lingard a majorat avantajul echipei lui Mourinho, în minutul 62, cu un șut imparabil, în vinclul porții lui Valdes, din afara careului.

După o gafă a lui Chris Smalling, Rudy Gestede a redus din diferență în minutul 77, însă United s-a impus, în cele din urmă, la două goluri diferență, după o mare greșeală a lui Victor Valdes. După ce a intervenit salvator, incredibil, într-o fază din prima repriză, la 0-0, fostul portar al Barcelonei a alunecat, în momentul în care a încercat să degajeze, iar Antonio Valencia a făcut 3-1, în minutul 90+3.

Meciul de pe Riverside Stadium a fost cel de-al 951-lea în Premier League pentru Manchester United. Pe lângă cele 600 de victorii, ”diavolii” au remizat în 204 și au pierdut în 147. După victoria cu Boro, United a trecut peste Arsenal și a urcat pe locul cinci (52 de puncte), la patru puncte de Liverpool (care are două meciuri în plus)-locul 4 și la cinci de Manchester City (un meci în plus)-locul 3.

Alte stiri din Sport

Ultima oră