Saptamana viitoare se tine Dirt on Fire 2015

24 Iul 2015
Saptamana viitoare se tine Dirt on Fire 2015
A mai ramas doar o saptamana pana la Dirt on Fire 2015, cea mai mare competitie de BMX si MTB dirt jumping de la noi din tara. Evenimentul se va desfasura in perioada 30 iulie – 2 august la Miercurea Ciuc si va aduna la start sportivi din Germania, Cehia, Franta, Spania, Norvegia si Argentina. Ringul de lupta va fi cel mai mare și competitiv park de dirt jumping din România, RideMore, iar miza o reprezintă un premiu în valoare de 3.000 de euro care va fi înmânat celui care va avea cea mai bună performanță.

Miercurea Ciuc reprezintă cel mai important centru de biking din România. Sportivi din toata tara se antreneaza acolo pentru a fi in cea mai buna forma la Dirt on Fire. Competitia de anul acesta este inclusa in circuitul international al competițiilor de Freeride Mountain Bike, FMB World Tour. Un starter de 7 metri și un run-in lung de 10 metri îi vor pregati pe rideri de traseu dupa un drop down de 3 metri, detalii care vor ajuta concurenții să prindă viteza necesară care vor putea să sară până la 8 metri în înălțime.

Pe langa show-ul spectaculos oferit de cei ce vor concura la intrecerea de dirt jumping, organizatorii au pregatit concerte si petreceri, astfel incat experienta traita la Miercurea Ciuc sa fie una ampla si energica. Invitatul special al acestei ediții este DJ-ul britanic Deekline, care sâmbătă seară, după competiție, va încălzi atmosfera la main stage pe ritmuri de dance și breakbeat.

“Dirt On Fire a ajuns la nivelul următor, a devenit o competiție internațională unde și-au anunțat prezența rideri din țări ca Germania, Polonia, Ungaria, Cehia, Ucraina, Rusia Spania, Franța și Statele Unite ale Americii. De când ne-am început călătoria alături de burn, am crescut de la an la an ca set-up, număr de participanți și performanță. În acest an suntem pentru prima dată înscriși în Campionatul Mondial de Dirt Jumping și aducem un line-up muzical în dirt-park alături de line-up-ul de rideri.” a declarat Kinda Geza, organizatorul Dirt on Fire. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră