Kazahstanul, norocul Turciei, ghinionul Ungariei

14 Oct 2015
Kazahstanul, norocul Turciei, ghinionul Ungariei
Ce noroc pe Turcia!

Pentru a merge la Campionatul European de fotbal din Franta avea nevoie de o victorie in meciul disputat la Istanbul cu surprinzatoarea echipa a Islandei.

A castigat cu 1-0 dupa un gol inscris in minutul 89(erau si in inferioritate numerica). dar si asa, tot nu era suficient. Mai era nevoie ca Letonia sa piarda acasa meciul cu Kazahstan. Si chiar asa s-a intamplat: Kazahstan a obtinut,neasteptat, victoria invingand cu 1-0.

Si ceea ce la un moment dat un miracol s-a intamplat: Turcia ocupa cel mai bun loc trei din grupele de calificare si merge in Franta.

Spre ghinionul Ungariei care ieri parea deja calificata.Echipa maghiara avea nevoie de o victorie a Spaniei la Kiev in fata Ucrainei. Ceea ce s-a intamplat, surprinzator, totusi-Spania era deja calificata si nu a jucat cu toate vedetele-, a batut cu 1-0 si Ungaria parea deja in Franta.

Acum nimeni nu-si imagina ca Kazahstanul va castiga Riga dar iata ca s-a intamplat si Ungaria intra in meciurile de baraj.

Unde spera sa nu mai aiba acest ghinion al “jocului rezultatelor”, mai ale ca din aceata ecuatie a disparut Olanda,nationala care a ratat jenant calificarea la europene.
 

Alte stiri din Sport

Ultima oră