În meci amical, Manchester United 3- FC Barcelona 1. VIDEO CU GOLURILE

26 Iul 2015
În meci amical, Manchester United 3- FC Barcelona 1. VIDEO CU GOLURILE
Ieri noapte, pe Levi’s Stadium din Santa Clara (California), Diavolii roşii au învins clar Barcelona în a treia partidă din turneul 2015 International Champions Cup. Începutul meciului a aparţinut celor de la Barcelona care au avut câteva ocazii periculoase, rezolvate cu siguranţă de De Gea. Luis Suarez a avut şi o lovitură liberă, dar tot nu a reuşit să înscrie spre deosebire de Rooney, care la primul corner a introdus balonul în poartă, cu o lovitură de cap (min.8). Apoi ambele echipe au jucat un fotbal antrenant dar la pauză rezultatul a rămas neschimbat, 1-0 pentru United. În minutul 60, Van Gaal a schimbat întreaga echipă iar prospeţimea noilor intraţi s-a concretizat imediat printr-un nou gol: Lingard, min. 65. Barcelona face şi ea cinci schimbări, înlocuind veteranii cu jucători tineri. Meciul este din ce în ce mai spectaculos, se joacă deschis iar în minutul 90 Rafinha reduce scorul. În primul minut (din cele patru) de prelungire, Januzaj înscrie al treilea gol pentru United, în urma unei spectaculoase acţiuni personale.  

Man United echipa nr. 1: De Gea, Darmian, Jones, Blind, Shaw, Carrick, Schneiderlin, Mata, Young, Memphis, Rooney

Man United echipa nr. 2: Johnstone, Valencia, Smalling, McNair, Blackett, Lingard, Fellaini, Herrera, Wilson, Pereira, Januzaj

Fără Mesi şi Neymar (în concediu) Barcelona a început meciul cu Ter Stegen, Piqué, Sergio, Pedro, Iniesta, Suárez, Rafinha, Alba, S.Roberto, Adriano,  Vermaelen.

În minutul 69, au avut loc urmatoarele schimbări: Sandro Ramírez îl înlocuieşte pe Pedro, Gerard Gumbau pe Andrés Iniesta, Alen Halilovic pe Sergio Busquets, Marc Bartra pe Gerard Piqué şi Munir El Haddadi în locul lui Luis Suárez.

VEZI MAI JOS GOLURILE

Alte stiri din Sport

Ultima oră