I-a suras destinul. Galca a fost numit antrenor al echipei Espanyol Barcelona

14 Dec 2015 | scris de Gheorghe Voicu
I-a suras destinul. Galca a fost numit antrenor al echipei Espanyol Barcelona

A doua echipa a Barcelonei a fost invinsa ieri cu 1-0 de Celta Vigo iar consiliul de administratie a decis azi-dimineata demiterea antrenorului Sergio Gonzales. Espanyol ocupa in clasamentul La Liga locul 12 dar isi doreste o clasare pe un loc de cupa europeana.

Numirea lui Galca este onoranta pentru antrenorul roman, obisnuit totusi cu rigorile fotbalului spaniol.El a fost jucator la Almeria, Villareal, Mallorca dar si Espanyol (1997-2001). Ca antrenor a trecut pe la Almeria B,lotul Romaniei U17 si Steaua, cu acesta din urma reusind sa castige campionatul Romaniei, Cupa romaniei si Cupa Ligii.

 

In ciuda rezultatelor a fost demis pentru a lasa locul lui Radoi-s-a vazut ce a iesit. A avut rabdare si a asteptat o oportunitate de valoare si iata-l acum antrenor la o echipa cu nume intr-un campionat de top al lumii fotbalistice.

Inspirat de fotbalul spaniol a incercat sa aplice si la Steaua faimosul concept “tiki-taka” ,fara prea mare succes, nu exista jucatorul roman care sa accepte sa se afle in continua miscare un meci intreg. Modest, fara declaratii sforaitoare, total nepotrivit galagiosului si superficialului fotbal romanesc, Galca are acum sansa de a demonstra ca e un antrenor bun si are oportunitatea de a-si cladi o cariera adevarata. Ce sa spunem, i-a suras destinul... 

Alte stiri din Sport

Ultima oră