Halep, înaintea Turneului Campioanelor: "Trebuie să intru pe teren şi să dau tot ce am mai bun"

22 Oct 2015
Halep, înaintea Turneului Campioanelor:
Ajunsă la Singapore în urmă cu 4 zile, pentru Turneul Campioanelor, principala favorită a competiției care va debuta duminică, Simona Halep spune că vrea să câștige WTA Finals, însă a admis că va avea o misiune dificilă pentru că se va duela cu jucătoare care au dovedit o formă bună la ultimele turnee.
 
"Dacă voi juca cel mai bun tenis al meu, am o şansă să câştig turneul. Încerc să mă antrenez bine şi muncesc din greu, aşa că vom vedea că se va întâmpla.
 
Ar fi un lucru extraordinar să reuşesc să câştig aici, pentru că e un turneu important. Noi mereu jucăm pentru titluri. Clasamentul nu contează, titlul e mult mai important. Pentru ţara mea ar fi ceva extraordinar, pentru că este o ţară mică şi nu avem mulţi jucători de tenis. Aşa că dacă se va întâmpla, voi fi foarte fericită. Dar mai întâi trebuie să mă relaxez, să mă bucur de tenis şi să fiu concentrată pe ce am de făcut. Trebuie să intru pe teren şi să dau tot ce am mai bun", a spus Simona Halep, potrivit stiri.tvr.ro.
 
Constănțeanca a vorbit și despre retragerea Serenei Williams. 
 
"Nu sunt dezamăgită pentru faptul că Serena nu e la Singapore, dar îmi pare rău că e accidentată. Nu e uşor să joci mereu contra ei. Eu am făcut-o de câteva ori în ultimii doi ani, ceea ce e bine. M-am simţit bine. Serena nu participă aici, aşa că turneul este deschis. Muguruza joacă bine, Radwanska şi-a regăsit şi ea forma, aşa că vom vedea ce va fi. Abia aştept să înceapă turneul, dar de asemenea trebuie să mă concentrez pe primul meci, deoarece prima partidă e dificilă întotdeauna", a mai spus Halep.
 
Simona HAlep este a treia româncă din istorie care participă la această competiție, dar prima care a ajuns într-o finală. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră