Guardiola nu-l vrea pe Neymar. Ultima ofertă a Barcelonei: 15 milioane de euro

21 Iun 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Guardiola nu-l vrea pe Neymar. Ultima ofertă a Barcelonei: 15 milioane de euro

Printre cluburile interesate de Neymar a fost,la un moment dat , şi Manchester City. Astăzi ziarul catalan Sport a anunţat că Guardiola nu îl are în calcul şi pe Neymar în viitoarea reconstrucţie a echipei şi consideră că brazilianul nu-şi are locul în acest proiect. E intr-un fel şi un gest de amiciţie al fostului antrenor al Barcelonei care nu vrea să intre în aceasta tevatură a transferului brazilianului de la clubul catalan.

Pe de alta parte ultima ofertă Barcelonei pentru Neymar este de 15 milioane de euro pe sezon, brazilianul devenind cel mai bine plătit jucator dupa Messi. Probabil că oferta nu va fi pe placul brazilianului, suma e prea mică fata de salariile oferite de Manchester United, Real Madrid si PSG -presa scrie de sume cuprinse între 25 şi 40 de milioane de euro.

Presa scrie că Barcelona nu poate oferi mai mult fără a destabiliza ierarhia salariilor din club-ce ar spune Luis Suarez?-motiv pentru care brazilianul va pleca la PSG. Deocamdata Neymar se distrează in Brazilia şi şi-a adus invitaţii la o petrecere într-o discoteca din Rio cu trei avioane închiriate.

Alte stiri din Sport

Ultima oră