"Gaura neagra" din cariera lui Mourinho. Ar putea fi inlocuit de Guardiola

22 Oct 2015
Fotbalul e special si pentru ca ofera astfel de stiri, chiar daca in acest moment sunt doar ipotetice: Pep Guardiola l-ar putea inlocui pe Mourinho la conducerea echipei Chelsea.

Speculatia are doza ei semnificativa de adevar. Chelsea meerge prost, atat in campionat cat si in Llga Campuionilor. Jocul nu se leaga,fotbalisti par debusolati, marile vedete platite cu milioane de euro par sa nu mai fie in stare sa dea un amarat de gol.

Nu e un secret ca Abramovici, rusul miliardar care si-a cumparat clubul londonez pentru propria placere,ar dori sa scape de guralivul portughez.

Faimosul antrenor, cu o cariera fulminanta, pare sa fi intrat intr-o “gaura neagra” a carierei sale.

Campioana anul trecut, “Chelsea by Mourinho” pare un harb care se zbate pe la coada clasamentului. Dar pe cine sa aduca miliardarul in locul celui prin a carui cariera incepe sa bantuie ghinionul?

Aici presa engleza spune ca sunt toate sansele ca Pep Guardiola sa ajunga la Chelsea. Actualul antrenor al lui Bayern a venit la Munchen cu scopul de a aduce in vitrina clubului bavarez un nou trofeu UCL. Prima incercare a fost un esec. Mai incearca si in aceasta editie de UCL dar ,indiferent de rezultat, spaniolul e decis sa plece.

Zvonurile il dau la Manchester City dar n-ar fi exclus ca Abramovici sa aiba argumente mai solide. Un Guardiola la Chelsea ar insemna fotbal spectacol exact ceea ce lipseste echipelor lui Mourinho.

Si ar mai avea o semnificatie aceasta posibila “rocada”.Cum portughezul si Guardiola au fost tot timpul intr-o adversitate fatisa in timp ce se aflau in Spania- Mourinho la Real iar celalat la Barcelona,- venirea lui Guardiola la Chelsea ar insemna o “palma” de nesuportat pentru orgoliosul portughez.
 

Alte stiri din Sport

Ultima oră