Dat afara de la Steaua, Tamaş ar putea ajunge la Timişoara

19 Iul 2015
Dat afara de la Steaua, Tamaş ar putea ajunge la Timişoara
Mirel Radoi a prins puteri dupa ultimele doua victorii, 2-0 cu Trencin si 3-0 cu Pandurii Tg. Jiu.
Tehnicianul Stelei a anuntat ca fundasul Gabriel Tamas nu mai intra in vederile sale dupa ce jucatorul nu s-a prezentat la antrenamentul de vineri. Aparatorul central si-a motivate absenta prin faptul ca nu s-a trezit la timp pentru sedinta de pregatire.
Ca prima sanctiune, Tamas nu a fost inclus in lot pentru meciul cu gorjenii si chiar i s-a interzis sa mearga, fie si pe cont propriu, in deplasarea de la Drobeta Turnu Severin, acolo unde a avut loc partida.

"Tamaş nu s-a prezentat la antrenament. Primul lucru pe care l-am comunicat când am intrat în vestiat a fost că disciplina e numărul unu. Nu poate face parte din lotul nostru, nu putem strica atmosfera echipei prin prisma unui jucător care nu vrea su fie alături de noi. Atâta timp cât el nu vrea să facă parte din acest lot din punctul meu de vedere nu va continua. Cât sunt eu aici, nu. Îmi pare rău pentru el, dar drumul nostru cu el se încheie aici", a spus Rădoi dupa victoria cu Pandurii.

In vreme in care erau componenti ai echipei nationale, Mirel Radoi si Gabriel Tamas concurau pentru un post de titular in prima reprezentativa a tarii. Acum, Tamas n-a facut altceva decat sa-si obtina “dezlegarea” de la Steaua si urmeaza sa se transfere in strainatate. Deocamdata insa, singura echipa care i-a facut o oferta concreta jucatorului este Poli Timisoara.

Alte stiri din Sport

Ultima oră